A Miskolci Önkormányzati Rendészet évértékelő állománygyűlése

Miskolci Önkormányzati Rendészet évértékelő állománygyűlés

Az ország nagyvárosai közül elsőként Miskolcon alakult önkormányzati rendészet. A Miskolci Önkormányzati Rendészet 10-hónappal ezelőtt, 2013. április 1-én kezdte meg működését, melyről a mai napon ünnepélyes keretek között évértékelőt tartott.

 

Az állománygyűlésen Dr. Kriza Ákos Miskolc Megyei Jogú Város Polgármestere értékelte a szervezet munkáját, tevékenységét. Ezt követően Vincze Csaba az intézmény igazgatója tartott beszámolót a szervezet életében bekövetkezett változásokról az intézményt érintő problémák elhallgatása nélkül. A beszámoló során kitért azon célkitűzésekre is, melyekben kiemelt elemként hangzott el a lakosság közeli működés, a lakossági igények magasabb szintű kiszolgálása, ahol a szolgáltató jelleg, a szakmaiság és a törvényesség a cél.

 

A Miskolci Önkormányzati Rendészet igazgatójának évértékelését követően Sebestyén László országgyűlési képviselő; Dr. Bogyay Ferenc rendőr ezredes, Miskolc rendőrkapitánya és Csóra György a Megye Polgárőr Szövetség elnöke számolt be az együtt lefolytatott, közös tevékenységekről, a szervezetek közös találkozási pontjáról, azok eredményeiről.

 

Tags: