„Fémmunkások” Lyukóban

 A Miskolci Önkormányzati Rendészet Mezőőri Szolgálatának gépkocsizó járőrei a Miskolc, Testvériség útján furcsa „járműszerelvényre” lettek figyelmesek.

 

Egy, két lóerős meghajtással rendelkező jármű rakterén egy korábban több tíz lóerős gépi meghajtású (korábban személygépkocsi) elemeit látták.

 

Természetesen azonnal megállították és intézkedés alá vonták a lovaskocsi vezetőjét, annak utasát, valamint a lovaskocsi platóján lévő szétvágott személygépkocsi maradványait is átvizsgálták.

 

Tekintettel arra, hogy a korábbi jobb sorsra érdemes jármű eredete nem volt tisztázható a helyszínen, ezért rendőri segítséget kértek, melynek következtében a már hosszú idő óta megszokott hatékony, gyors együttműködés keretében a Miskolci Rendőrkapitányság munkatársai az intézkedést átvették.

 

Ezt követően, az érdekes járműkonvoj indult el a Miskolci Rendőrkapitányságra, amelynek elől haladó járműve egy megkülönböztető jelzéseit használó rendőrautó, a második jármű a két lóerős lovaskocsi, még a záróbiztosítást az Önkormányzati Rendészet járműve alkotta.

 

A Miskolci Rendőrkapitányság az ügyben büntetőeljárást indított.

Tags: