Jogi Nyilatkozat

A honlap teljes tartalma a Miskolci Önkormányzati Rendészet tulajdona.

 

A Miskolci Önkormányzati Rendészet hozzájárul ahhoz, hogy a felhasználó a honlap tartalmát kizárólag személyes, nem kereskedelmi célra letöltse, de a tartalom módosítása vagy jövőbeni reprodukálása nem megengedett. A tartalom bármely más célra történő másolása vagy használata tilos.

 

A Miskolci Önkormányzati Rendészet nem vállal felelősséget a honlap megtekintéséből vagy elérhetetlenségéből, vagy az ott található információk felhasználásából eredő esetleges károkért. A honlap a látogatóknak nyújtott szolgáltatás.

 

A Miskolci Önkormányzati Rendészet fenntartja a jogot a honlap tartalmának indoklás és értesítés nélküli bármely időpontban történő törlésére, módosítására vagy kiegészítésére.

 

A Miskolci Önkormányzati Rendészet törekszik a honlapon megjelenő adatok és információk folyamatos frissítésére és pontosítására.

 

A Miskolci Önkormányzati Rendészet nem vállal felelősséget a weboldalakon történt elírásokért, sem pedig a weboldalak tartalmának jogosulatlan, Miskolci Önkormányzati Rendészeten kívül álló okból történő megváltoztatásáért.

 

A Miskolci Önkormányzati Rendészet bármely, a weboldalak használata során tudomására jutott személyes adatot a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény rendelkezései szerint kezeli. Amennyiben Ön bármely személyes adatát eljuttatja a Miskolci Önkormányzati Rendészethez, ezzel hozzájárulását adja, hogy azt a Miskolci Önkormányzati Rendészet az ügylet jellege által meghatározott célból és ideig nyilvántartsa és kezelje.

 

A Miskolci Önkormányzati Rendészet az interneten keresztül hozzá eljuttatott valamennyi adatot ugyanolyan védelemmel kezel, mintha azokat egyéb úton bocsátották volna rendelkezésére. Ügyfeleink személyes adatainak védelmét szolgálják a különböző adatbázisokhoz való társaságon belüli eltérő szintű hozzáférési jogosultságok is, amely eredményeként csak az erre kijelölt alkalmazottak jogosultak a személyes adatokhoz való hozzáférésre, mégpedig kizárólag tevékenységük ellátásához szükséges mértékben.

 

Az Üzemeltető nem vállal felelősséget a Weboldalról elérhető más honlapok tartalmáért. A felhasználók felelőssége a vírusok és minden más káros tartalom elleni védekezés, illetve annak biztosítása, hogy a megtekintett weboldalakról ilyenek ne kerülhessenek számítógépükre.