Együttműködéssel a közbiztonságért

Ma már elképzelhetetlen a közbiztonság megtartása és fejlesztése az abban résztvevők szoros és aktív együttműködése nélkül. Ezt a közös hitvallást erősítette meg látogatásával dr. Bakk Richárd rendőr alezredes, kapitányságvezető.

A kapitányi látogatás során értékeltük a rendszeres és közös feladatellátás eredményeit, illetve pontosítottunk a 2024-es évre kitűzött szakmai együttműködés legfontosabb állomásait és elemeit. Fontos kihangsúlyozni, hogy a feladatok végrehajtásában továbbra is elsődleges cél a mellérendelt jelleg megtartása, illetve a hatáskörök sikeres összekapcsolása. Eredményeként továbbra is olyan modellt tudunk működtetni, amely a varosunkban megjelenő, közrendet és közbiztonságot érintő kérdésekre megfelelő válaszként szolgál.

A kapitány úrral folytatott beszélgetés során természetesen kitértünk Miskolc város egyik legkedveltebb és legnépszerűbb rendezvényére a Kocsonya Fesztiválra is, ahol közösen azon fogunk dolgozni, hogy az eseményre kilátogatók számára valódi élmény és kikapcsolódás legyen a háromnapos program.