MÉG AZ ENNIVALÓJÁT IS ELVITTÉK, DE A RENDÉSZEK RÉSEN VOLTAK

A kép illusztráció 
 
Újabb kifosztás elkövetőit kapcsolták le a térfigyelő kameráknak köszönhetően Miskolcon. Hétfő délután történt az eset a Baross Gábor utcában, a korábbi autószalonnál: a lépcsőn egy magatehetetlen férfit fedeztek fel a Miskolci Önkormányzati Rendészet (MiÖR) térfelügyeleti szolgálatának munkatársai. Járőrt küldtek hozzá, de közben továbbra is szemmel tartották a férfit.

 

Így aztán azt is láthatták, amint valaki odamegy hozzá, és a zsebéből kiveszi a nála található készpénzt, némi dohányt és a mellette lévő ennivalót. Az elkövetőhöz egy másik is csatlakozott, ketten próbáltak meglépni a rendészek elől – sikertelenül. 

 

– A kiérkező járőrök a térfelügyeleti szolgálat iránymutatása alapján a két elkövetőt elfogták, közben a rendőrséget tájékoztatták, akik előállították őket kifosztás gyanúja miatt – mondta el a minap.hu-nak Vincze Csaba, a MiÖR igazgatója.

 

Emlékeztetett: az elmúlt 1 hónapban ez már a harmadik olyan eset volt, amit a rendészet munkatársai észleltek a térfigyelő kamerák segítségével, és el is fogták az elkövetőket

 

Forrás: www.minap.hu