Van ok a büszkeségre - elismeréseket kaptunk a köztisztviselők napja alkalmából

Fotók: Mocsári László

Július elseje a köztisztviselők és kormánytisztviselők napja, amely alkalmat ad arra, hogy országszerte megemlékezzenek azokról, akik a helyi közösségek érdekében dolgoznak, az emberek hivatalos ügyeit intézik nap, mint nap a hivatalokban, a legkisebb települési önkormányzattól a legnagyobb állami intézményekig. Ők azok a tisztviselők, akik működtetik az önkormányzatokat, a különböző hivatalokat, a minisztériumokat, számtalan területen szolgálva az embereket, legyen szó akár jogi, gazdasági vagy adóügyekről, pályázatokról, kulturális vagy éppen sport témákról.

Így van ez a miskolci önkormányzatnál is, ahol a hivatal több száz dolgozójának összehangolt munkája segíti a város polgárait, hogy ügyeiket hatékonyan és gördülékenyen elintézhessék, és egyben hozzájáruljanak ahhoz, hogy a város vezetése eredményesen irányíthassa a települést. Ezért a munkáért nem csak ezen a kijelölt napon érdemelnek elismerést és köszönetet, hanem az év minden napján – emelte ki Veres Pál polgármester ünnepi beszéde elején. 

Forrás: www.minap.hu | Fotók: Mocsári László

 

A Miskolci Önkormányzati Rendészet kitüntetésben részesült köztisztviselői:

 

Az Év köztisztviselője kitüntetésben részesült: Berényiné Károlyi Nóra 

Miskolci Önkormányzati Rendészetnél 1989-től dolgozó Berényiné Károlyi Nóra a legtöbb szolgálati évet magának tudható munkatársa az intézménynek. Jelenleg a Hatósági Csoport ügyintézője, aki nagyon komoly szakmai tapasztalat és felkészültség mellett univerzálisan a szakterület valamennyi ágazati feladataiban tartósan és magas színvonalú munkát végez. A közösségi gondoskodó és mentoráló szerepe nélkülözhetetlen az intézmény életében.

 

Jó munkáért elismerő oklevél kitüntetésben részesült: Omaszta-Kékedi Judit 

Hét éve végzi azt a példamutató és együttműködő tevékenységet, amely a pontos, precíz könyvelői munkáján keresztül biztosítja az Önkormányzati Rendészet hóvégi, évvégi zárásainak és mérlegeinek elkészítését.Humora, pozitív egyénisége vidámságot visz kollégái mindennapjaiba.

 

Jó munkáért elismerő oklevél kitüntetésben részesült: Balla Béla

Miskolcot szolgálja 2015 évtől, amikor is megkezdte közterület-felügyelői hivatását. Feladatellátásához kapcsolódó szorgalma, a szakma iránti elhivatottsága, a kollégái irányába tanúsított tisztelete kikövezte a példás előmenetel útját. Eddigi szakmai életútja példaként szolgál a MIÖR Életpályamodelljéhez. Ennek köszönhetően munkatársunk már több mint 1 éve látja el szolgálatszervezési koordinátorként a Járőrszolgálati osztály irányításával kapcsolatos szervezési feladatokat.

 

Elismerő Oklevél kitüntetésben részesült: Mészáros András

Miskolcot szolgálja 2000-től.Több évtizedes közterületi szolgálatot követően szolgálatszervezési koordinátorként támogatja az Ügyeleti és Térfelügyeleti Osztály tevékenységét. Köztisztviselői működése együtt jár a fiatalabb és szerényebb tapasztalattal rendelkező kollégák mentorálásával, melyet kellő szerénységgel és szakmai alázattal végez.

 

Elismerő Oklevél kitüntetésben részesült: Molnár Zoltán

Miskolcot szolgálja 2015 évtől. Közterületen végzett tevékenysége egyet jelent a kiemelkedő aktivitással és pro aktivitással. Intézkedései nem csupán a Miskolci Önkormányzati Rendészet jó megítélését támasztják alá, hanem azok nagy mértékben hozzájárulnak a rendőrségi eredményességhez, egyben a két szervezet közötti kapcsolat megerősítéshez, tovább erősödéshez. Utóbbiért 2023. júniusában rendőrkapitányi elismerésben is részesült.