Közterületi segítségnyújtások

Segítséget nyújtottak rendészeink a mentőhelikopter leszállóhelyének biztosítására a Népkert területén a mai napon (2014.06.04.)

 

Járőrözés során észlelték kollégáink, hogy a területen a mentőhelikopter leszálláshoz készülődik ezért azonnal intézkedtek a terület lezárására, valamint a leszállóhely biztosítására. A helikopterből a beteget mentőautóba helyezték át és szállították további gyógykezelésre.

 

Úgy szintén segítséget nyújtottak kollégáink egy idősebb személy számára az Újgyőri Főtéren. Az ott szolgálatot teljesítő és állandó jelenlétet biztosító járőr tagjai észlelték, hogy egy idősebb férfi elesik. Segítséget kívántak számára nyújtani, de látható volt, hogy a sérült feltehetően olyan sérülést szenvedett, amely mozgásképtelenné tette, ezért hozzá soron kívül mentőt hívtak hozzá, akik a bajban lévőt a baleseti sebészetre szállították, ahol megállapították, hogy combnyaktörést szenvedett.

 

Az elmúlt napok tovább bővelkedtek olyan intézkedésben, amelyek a segítségnyújtásról szóltak, hiszen fentieken kívül úgy szintén az Újgyőri Főtéren kellett segítséget nyújtaniuk egy olyan hölgynek, aki megszédült, elesett és az arcán sérült. Hozzá mentőt hívtak és annak érkezéséig segítséget nyújtottak a számára.

Tags: