Nagy fába vágtuk a fejszénket!

A Miskolci Önkormányzati Rendészet és a Szimbiózis Alapítvány bár hosszú évek óta kapcsolatban áll egymással, a covid járvány időszakában ez a kapcsolat kissé visszaszorult. A mai napon azonban ismételten egy új fejezet kezdődik az Alapítvány és a Rendészet közös életében, hiszen a Miskolci Önkormányzat Rendészet munkatársai segítőkezet nyújtottak az Alapítvány számára.

Egy rövid előkészítést követően az Alapítvány jelezte, hogy a fűtéshez használatos tűzifa feldarabolásában számít Rendészetünk segítségére.

Kollégáim közül a hívószóra szinte azonnal jelentkezett 20 fő, akikkel a mai napon nagy fába vágtuk a fejszénket.

 

A reggeli órákban kiérkező rendészeket az Alapítvány vezetője, dolgozói és gondozottjai zsíroskenyérrel, teával és kávéval várták, majd megkezdődött a közös munka.

 

A rendészek hatalmas lendülettel fogtak a nagyméretű fák fűrészeléséhez, majd fejszékkel történő hasogatásához. A tevékenységben résztvevő kollégák jó hangulatban, vidáman és lelkesedéssel végezték feladatukat és fogyasztották el a felkínált üstben főtt gulyást.

 

Az Alapítvány és Rendészet vezetői megegyeztek abban, hogy kapcsolatukat felélénkítik és a jövőben többször kerül sor közös tevékenységre.

 

Köszönjük az Alapítvány által nyújtott lehetőséget, hiszen ez az alkalom lehetőséget teremtett arra is, hogy kollégáink egy különleges csapatépítés keretében közelebb kerüljenek az Alapítványhoz, illetve a Rendészeten belüli emberi kapcsolatok is magasabb szintre kerüljenek.

Tags: